Yalvaç Türkoğlu Anaokulu

 


            

       Yalvaç Debbağlar Mahallesi Uzunyol Caddesinde bulunan okulumuz; adını 1984-1989 yılları arasında Yalvaç Belediye Başkanlığı yapan Ramazan Tosun TÜRKOĞLU soyadından almıştır. 10/10/2003 tarihinde sözleşmesi yapılarak 75 günde tamamlanması öngörülen masrafı devletçe karşılanmak üzere yapımına başlanan okulumuz, Alemdar İlkokulu bahçesine 630,09 m2 ve 6.90 m2 yüksekliğinde tek katlı olarak yapılmıştır. Okulun alanı özel İdareye ait olup, mülkiyeti devamlı olarak verilmiştir.

    Okulumuz 13/09/2004 yılında Eğitim Öğretime başlamış ve Kurucu Müdür olarak Zafer YEŞİLÇİMEN görev almıştır. Okulumuz Yalvaç'ta ihtiyaç haline gelen Okul Öncesi Eğitimi karşılamak üzere açılmış olup ilçemizde ilk ve tek olma özelliği ile çok önemli bir misyona sahiptir. Açıldığı günden bugüne birçok önemli proje uygulanmış olup uygulanmaya da devam etmektedir.

 

     Sadece öğrencilerimizi değil velilerimizi de eğitim öğretimin bir paydaşı olarak görüp  anne-baba eğitimleri ve aile katılım etkinlikleri ile okul-aile-çocuk üçgeninde sağlam temeller üzerine kurulu bir eğitim anlayışı ile hareket edilmektedir.

 

     Okulumuzda Ekim 2019 tarihinden itibaren Beytullah SÖNMEZ okul müdürü olarak görev yapmaktadır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi